Vánoční a novoroční pozdravy ze školního parlamentu 

Vánoce se blíží, ale atmosféra je tento rok dost jiná, než jakou ji známe z předchozích let. Nepotkáváme se v atriu u stromečku, nefandíme svým třídám ve volejbalovém turnaji. Neorganizujeme vánoční hodiny s předáváním dárků. Ani vánoční filmové přestavení s popkornem si letos neužijeme. Zástupci jednotlivých tříd vám alespoň posílají své vzkazy a pozdravy, věříme, že vás potěší a mnohdy i inspirují. 

 Chtěl bych všem studentům a zaměstnancům školy popřát hezké a šťastné svátky, užijte si je a odpočiňte si. Přeji vám, abyste dostali dárky, které si přejete, a taky abyste byli s rodinou.                

 Dávejte na sebe pozor a na Silvestra to moc nepřežeňte. V lednu se na vás budeme těšit. 

 Vánoce jsou už za rohem, a tak bych chtěl popřát všem kantorům a studentům vše nejlepší k tomuto svátku. Doufám, že i přes okolnosti tohoto roku se všichni budeme moct setkat se svými nejbližšími a užít si spoustu radosti a zábavy. 

 Milí žáci, vážení učitelé. 

Věřím, že i přes dosavadní podmínky si prázdniny užijeme a že se následně zase  

zdraví a ve stejném počtu sejdeme. Veselé Vánoce přejeme. 

 Můžeš mít a dělat cokoli, pro co se rozhodneš. Můžeš být kýmkoli se rozhodneš být. A pokud se ti něčeho dosáhnout nedaří, důvěřuj, že je to proto, že život má pro Tebe přichystáno ještě něco lepšího. Přestaňte se stresovat. Pořádně se nadechněte. Nakonec vše dobře dopadne. Dokážete to. Lidé, kteří nám přicházejí do cesty, jsou vždy naši učitelé. 

Chyby neděláme proto, že bychom nebyli dost dobří, ale proto, abychom se naučili, jak dělat věci správně. 

Radost i něhu na vločkách sněhu posílám, vánoční svátky jako z pohádky přeji Vám! 

 „Přijmi to, co je. Nech plavat to, co bylo. A měj víru v to, co přijde.“ 

 „Náš osud není ve hvězdách, je v nás.“ 

 „Nikdy neporovnávejme svou životní cestu s někým jiným. Ta cesta je jen naše a nejde o soutěž.“ 

 „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ – Jan Werich. 

 Vánoce se nám už blíží, proto bych chtěl popřát všem studentům, kantorům a zaměstnancům školy Vánoce plné štěstí, pohody, lásky a klidu a v novém roce mnoho štěstí, zdraví a úspěchů. 

 Váženi rodiče, pedagogové a žáci, 

 Chtěla bych vám jménem 2.ročníků popřát pěkné vánoční svátky a příjemně strávený čas v rodinném kruhu. Jistě, tento rok nebyl ideální a všichni z nás se museli vyrovnat s novými pravidly, která v našem běžném životě nastala. Děkujeme učitelům za pomoc a snahu nám předat alespoň dostatečné instrukce k tomu abychom se mohli zdokonalovat ve svých zvolených oborech. Věřím že vánoční svátky a navazující nový rok nebude pouze příležitost pro odpočinek a začátek nového kalendáře, ale také začátek lepších dnů, které jisto jistě budou přicházet. Budeme se na vás těšit ve školních lavicích v roce 2021. 

 Máme za sebou velice nelehký rok a blíží se vánoce. Ačkoliv tyto Vánoce nebudou, jako kterékoliv předtím určitě věřím, že si tyto Vánoce užijeme. Chtěl bych za všechny studenty Obchodní akademie popřát všem kantorům a zaměstnancům školy klidné prožití svátků a příjemný vstup do roku 2021. Stejně tak bych chtěl popřát i vám studentům, věřím, že vstoupíme do roku 2021 s úsměvem na tváři a dobrou pracovní morálkou. 

 „Za celou třídu přeji všem studentům a profesorům veselé prožití Vánočních svátků a samozřejmě ve zdraví. Prvním ročníkům přejeme hodně štěstí s novým studiem a maturantům přejeme hodně štěstí k nedalekým maturitám.“ 

 Vážení učitelé, milí studenti  

Přejeme Vám krásné a pohodové Vánoční svátky. I v této nelehké době mysleme hlavně na lásku a chvíle ze svými nejbližšími pospolu. My všichni věříme v kouzlo Vánoc, ať se nám splní naše společná přání a opět se vrátíme do normálního života. Užijme si Vánoční atmosféru, vůni stromečku, cukroví a teplého kakaa, a brzy opět pospolu.  

 Letošní Vánoce budou jiné než předešlé roky, ale i tak bychom si je měli užít. Zkusme na chvíli zapomenout na všechny starosti tohohle roku a užijme si Vánoce, jak se patří, v kruhu nejbližších. Přeji šťastné a veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2021.  

 Přišel čas Vánoc s čas svátků.. ty nejkouzelnější okamžiky v roce. Já Vám přeji, aby Vám tyto okamžiky přinesly splnění vašich tužeb a přání. Abyste zažili chvíle jedinečné stejně, jako je jedinečná každá sněhová vločka, a aby Vaše srdce naplnilo kouzlo Vánoc. Přeji Vám ať vše je takové, jaké si to budete přát a ať jsou Vaše Vánoce veselé a nový rok šťastný. 

 Děkujeme Vám za projevenou důvěru a ochotu v tomto velice náročném roce a do nového roku 2021 Vám přejeme hodně zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů, ať už učitelům, tak i studentům. 

 Hezké prožití vánočních svátků a v novém roce hlavně zdraví a pozitivní přístup k životu. 

 Přejeme Všem ročníkům, učitelům a také rodičům krásně prožité Vánoční svátky. Buďte zdraví a snad se po Vánocích opět sejdeme ve školních lavicích.  

Přeji všem hlavně klidné a zdravé prožití vánočních svátku se svými nejbližšími. Ať se každé Vaše přání splní a pohoda ať vaším domem voní. A do Nového roku ať vstoupíte správným krokem. 

 Učitelům, spolužákům i rodičům přeji krásné Vánoce a šťastný (snad i lepší) nový rok 2021, hodně štěstí, porozumění, trpělivost a hlavně Nám všem hodně zdravíčka. 

 Za školní parlament: Vítek, Jarča, Simona, Patrik, Vojta, Martin, Denisa, Klára, Adéla, Radek, Marek, Elen, Vojta, Standa, Pepa, Melanie a Marek.