Letní pozdravy ze školního parlamentu 2022

Školní rok se pomalu blíží ke konci, členové školního parlamentu přeji úspěšné ukončení 2. pololetí a krásné letní prázdniny.

„Sotva nám začal školní rok a už je tady zase léto. Letos to opět vypadá na extrémně vedra, ale na to už jsme za posledních pár let zvykli. Člověk nestihne ani mrknout a bude konec školního roku. A na konec školy je třeba se „oháknout“. Tak si na zakončení roku nezapomeňte obléknout něco stylového.

 Všichni doufáme, že žáci čtvrtých ročníku odmaturovali bez problému a místo vracení se k maturitě se v záři podívají na vysokou školu dle svého výběru. Taky doufáme, že nikdo nepropadne, aby nemusel dělat reparáty, popřípadě opakovat ročník.

 Pro některé to budou první prázdniny na „střední“ a pro někoho ty poslední. Za moji třídu vám přeji hezké prázdniny.

Vaše 1.A

„Tímto příspěvkem vám naposledy přejeme jako 1.B a přejeme vám pěkné známky na vysvědčení a pořádně prožité prázdniny, bez problémů a starostí.

Vaše 1.B

Milí studenti, ať jste o prázdninách doma, v lese, u vody, přejeme vám léto plné pohody.

Milí studenti, přejeme vám všem pohodové léto plné zábavy, radosti a relaxu!

Přejeme vám krásné prožití letních prázdnin, ať jsou plné pohody a nezapomenutelných zážitků.

Vaše 1.C

 

Za celou moji třídí bych chtěl pogratulovat všem, kteří úspěšně složili maturitní zkoušku. Těm, kterým to nevyšlo, bych rád řekl, ať neklesají na mysli, na druhý pokus se to už určitě povede. Přeji všem, aby si přes léto odpočinuli, abyste načerpali nové síly. Věřím, že se všichni ve zdraví a plně síle sejdeme zase v září.

Vaše 2.A

Ve jménu druhého ročníku bych všem žákům i učitelům rád popřál příjemné prožití letních prázdnin, bez jakýchkoliv potíží, hezké počasí a dobrou náladu.

Vaše 2.B

„Další školní rok utekl jako voda a prázdniny jsou za rohem. Tímto bych chtěl všem učitelům a studentům popřát krásně prožité prázdniny, spoustu skvělých zážitků, a hlavně co nejvíce odpočinku od školy.

Za chvíli tu máme konec školního roku a myslím si, že každý z nás se těší na zasloužené dvouměsíční volno. Chtěl bych popřát všem dobře užité prázdniny a ať ten poslední měsíc ve škole ještě nějak zvládnou. 

Vaše 2.C

 

Vážení rodiče, učitelé, žáci,

Je za námi první rok, který proběhl bez jakéhokoliv přerušení či omezení docházky. Návrat do starých kolejí, byť nebyl jednoduchý, svým způsobem proběhl a některé změny, které nám přišly do života, nám pomohly k přizpůsobení se, ba dokonce ke zlepšení se v některých moderních oblastech života. Standardně proběhly maturity a přijímací zkoušky, nadstandardně mohli také studenti odcestovat v rámci praxe do irského Dublinu. Věříme, že na všechny tyto úspěchy je naše škola patřičně hrdá a má být na co. Před námi bude zanedlouho poslední rozhodující rok, který doufáme, že proběhne za podpory Vás všech i učitelů. Jako předpřípravu nám na to poslouží letošní prázdniny, které se nám kvapem taky blíží. Tak si je pojďte užít společně s námi.

Vaše 3 A

 

Milí učitelé, milí spolužáci,

 za celou třídu 3. B Vám přejeme příjemné prožití letních prázdnin, plno krásných zážitků s kamarády, s rodinou. Prázdniny můžeme využít k načerpání energie a síly, kterou použijeme zase opět v příštím školním roce.

Přeji příjemné prožití letních prázdnin plných letní pohody, radostných zážitků a sluníčka. Odpočívejte, nabírejte síly a v novém školním roce se opět všichni s radostí uvidíme.

Vaše 3.B

Za celou 3.C přejeme všem pedagogům a studentům krásné a pohodové letní prázdniny. Je třeba si odpočinout, abychom se setkali v plné síle zase v září.

Přejeme poklidné ukončení školního roku a maturantům mnoho štěstí v nové etapě jejich života. Zároveň přejeme taky příjemné prožití letních prázdnin.

Vaše 3.C

Za školní parlament pozdravují a super prázdniny přejí Kryštof, Adéla, René, Marek, Pepa, Jakub, Adam, Elen, Denisa, David, Radek, Patrik