Volejbal 2015 (16. a 25. 11. 2015)

Volejbal, základní kolo

Dne 16. 11. 2015 se početná skupina studentů zúčastnila základního kola turnaje SŠ v odbíjené na SPŠ Kratochvílova. Naši školu reprezentovalo družstvo dívek ve složení – T.Vernarská, D.Bohdalovská, I.Králová, B.Holušová, N.Čaverová, A.Výtisková, L.Krejčí a D.Luptovcová, družstvo chlapců ve složení J.Romaněnko, M.Jakubec, F.Budzel, J.Kubica, T.Kavala, A.Folwarczny, P.Stolarik a T.Hein, Studenti reprezentovali školu v době ředitelského volna, za což jim patří velké poděkování. Obě družstva v početné konkurenci obstála, umístila se shodně na 2.místě a postupují do okresního kola přeboru SŠ.

Všem účastníkům gratulujeme k postupu a děkujeme za reprezentaci školy.

Volejbal, okresní kolo, družstvo chlapců

Družstvo chlapců postoupilo ze základního kola své skupiny na volejbalový turnaj, který se konal dne 25. 11. 2015 na Vítkovické střední v Ostravě Hrabůvce. Naši školu reprezentovali J.Romaněnko, F.Budzel, P.Gola, A.Kebísek, J.Kubica, A.Folwarzny, T.Hein, T.Kavala, P.Stolariuk a P.Kazimirski. V silné konkurenci pod velkým tlakem chlapci bohužel neuhráli potřebný počet bodů, po vybojované remíze 2.zápas prohráli na skóre a umístili se na 3. místě ve skupině. Přesto všem děkujeme za reprezentaci školy.

Volejbal, okresní kolo, družstvo dívek

Dne 02. 12. 2015 se družstvo dívek zúčastnilo postupové soutěže ve volejbale na Gymnáziu Volgogradská. Naši školu reprezentovalo družstvo dívek ve složení – T.Vernarská, D.Bohdalovská, I.Králová, B.Holušová, N.Čaverová, A.Výtisková, L.Krejčí a D.Luptovcová, V náročných zápasech dívky obstály a po závěrečném boji s obhájci loňského vítězství SZŠ, se umístily na krásném 3.místě ve velmi silné konkurenci.

Gratulujeme k úspěšnému 3.místu a děkujeme za reprezentaci školy.

Mgr. Jolanta Dorotíková

Fotogalerie