Sbírka pro opuštěná zvířata 2023

V prosinci 2023 se studenti, pedagogičtí i nepedagogičtí pracovníci naší školy opět  zapojili do finanční sbírky pro opuštěná zvířata.

Celková částka, kterou se podařilo vybrat, činila 19 393 Kč. Byla rozdělena do 2 částí, jednu třetinu dostala Nadace na pomoc zvířatům u veteriny doktora Nytry na Ukrajinské ulici a dvě třetiny třebovický psí útulek.

Krmivo bylo koupeno dle požadavků pracovnic útulku v celkové částce 13 052 Kč. Nadace na pomoc zvířatům poprosila o finanční hotovost na očkování a operace.

18.12. 2023 bylo zakoupené krmivo rozvezeno a předáno pracovnicím třebovického útulku. 19.12. 2023 obdržela hotovost v celkové výši 6 341 Kč Nadace na pomoc zvířatům.

Velké poděkování právem náleží Vám všem, kteří jste opět přispěli.

Poděkování Veronice Bergmanové, Anetě Chlebounové a Hedvice Harwotové z 3.A  za nákup a pomoc při rozvozu krmiva, panu řediteli Kauflandu, Lukáši Kozákovi, za předobjednávku krmiva, paní hospodářce Lucii Tomisové a paní účetní Ing. Lence Barczokové za rozvoz krmiva.

Kontrolu příspěvků za studenty provedl Štěpán Kotala z 3.C a za celou školu paní Šárka Kunčická, bezpečnostní referentka.

 

Mgr. Jana Kondeková
Fotogalerie: Lucie Tomisová, Aneta Chlebounová 3.A

Fotogalerie