Regionální soutěž „Využití odborných znalostí na počítači“ (26. 11. 2008)

Dne 26. 11. 2008 jsme pořádali již 4. ročník regionální soutěže „Využití odborných znalostí na počítači”.

Soutěž byla určena pro 3členný tým, složený ze studentů 4. ročníků, kteří si ještě před maturitou mohli poměřit své znalosti v odborných disciplínách.

Soutěže se pravidelně zúčastňují téměř všechny obchodní akademie z regionu a i přilehlého okolí, v letošním roce se zúčastnilo 10 týmů zastupujících 9 škol.

Letos poprvé se také zapojili formou zadání jednoho úkolu i hodnocení dané části odborníci z praxe z oblasti bankovnictví, a to zástupci České spořitelny, a.s.; Komerční banky, a.s. a Ge Money Bank, kteří rovněž přispěli dárky pro vyhodnocené týmy.

Naše škola v letošním roce do soutěže opět vyslala zástupce ve dvou týmech, za tým OA si změřily své znalosti s ostatními soutěžícími studentky Eva Krchňáková (A 4.A), Radka Muťková a Petra Kopecká (obě A 4.B). Ve velké konkurenci obstály nejlépe, pro školu získaly krásné 1. místo. Ani náš druhý tým EL ve složení Jan Šrom (L 4.A), Radka Plačková a Tomáš Černý (oba L 4.B) nezůstal pozadu, tito studenti obsadili hezké 5. místo. Všem našim studentům blahopřejeme a děkujeme za příkladnou reprezentaci školy.

Výsledky soutěže
PDF

Fotogalerie